Fars-dag

Allmänt / Permalink / 0
Då började även den här söndagen leda mot sitt slut. Tycker veckorna går väldigt fort just nu. Tror det beror på att jag alltid har fullt upp ! 
 
Dagen började med att vi firade pappan i huset. Ruben kunde inte vänta längre än till 8.30 innan han sprang dit. 
Han blev uppvaktad med flera pussar, en tavla, två t-shirts, deo & shampo samt en godisrebus med två trisslotter ;). Tyvärr ingen vinst. 
 
 
 
 
 
Puss, vi älskar dig! 
 
 
Annars har det varit en rätt lugn hemmadag. Ruben har spelat lite på datorn, och sett Tom & Jerry film. 
Till middag blev det en god laxlasagne. Receptet hittar ni på Jennysmatblogg.se, vi körde dock utan spenat då Ruben inte tycker om det. 
 
 
 
I går var Anneli, Joel, Hilma och Tilda här. Några av våra nära vänner, som bor 1 tim bort från oss! Vi började med fika när de kom, och bevittnade även en till vigselceremoni med Ruben och Hilma. Joel spelade gitarr, och Emil spelade flöjt efter önskemål. De dansade i köket, och var de mest underbaraste lilla paret man kan tänka sig! :D Sedan drog vi till Leos Lekland då Hilma ville bjuda Ruben. De var alldeles svettiga och slut när vi åkte därifrån vid stängning. En helt fantastisk dag som avslutades till "Så mycket bättre" i soffan med maken. 
 
Imorgon väntar ännu en dag med plugg av examensarbetet. Vi går även in i v 37 !? Galet. Emil åker iväg till Skåne på onsdag och kommer hem först på söndag kväll. Vi håller tummarna att förlossningen inte startar medan han är borta. 
 
Jag är så himla dåligt på att uppdatera bloggen, och har sagt till mig själv att jag ska uppdatera varje dag. 
Måste bara komma in i det, och bli bättre på att ta bilder med kameran så man har fina bilder att lägga upp. Mobilbilder suger! Skulle vilja ha en liten kamera som tar fina bilder, så man slipper dra runt på systemkameran varje gång. 
 
 
Till top